🎂 We geven je 14% van je aankoop terug in de vorm van een tegoedbon voor je volgende bestelling

Online shop voor huisdieren

Acana

Acana

Champion Petfoods

Onze missie is duidelijk en sterk - we maken biologisch passend ™ honden en katten voedsel uit verse regionale ingrediënten.

 

Champion onderscheidt zich als een bekroonde, onafhankelijke Canadese petfood maker met een reputatie van vertrouwen van meer dan een kwart eeuw; in tegenstelling tot de huidige multinationals die verkopen, maar niet produceren.

 

Onze voedingsfilosofie is een ​​nieuwe standaard van voedsel voor huisdieren ontworpen om honden en katten te voeden volgens hun evolutionaire aanpassing aan vlees en eiwitrijke diëten.

 

Onze ingrediënten zijn ook verschillend, we richten we ons op de lokale ingrediënten die duurzaam worden opgewekt en geleverd aan onze deur, zo zijn ze nooit bevroren en vrij van conserveringsmiddelen.

 

Exclusief gemaakt in onze bekroonde keukens hier in Alberta, Canada, is ACANA gewaarborgd om uw hond of kat gelukkig, gezond en sterk te houden. 

Acana

Sorteer op...
32 producten op 2 pagina's
 • Gepubliceerd door Jan Vandenpanhuyzen op 01/04/2021
   

  My boerboel is crazy about this food.

 • Gepubliceerd door Coen M. op 16/01/2020
   

  Great dog food. High quality

 • Gepubliceerd door sophie op 16/06/2019
   

  Verry good healthy food. My dog loves it and is in verry good shape

 • Gepubliceerd door monique v. op 24/04/2014
   

  top brokken ben er erg blij mee ook het verzenden gaat super goed elke keer hoop dat ik lang hoe aan deze brokken kan komen omdat er geen glutten in zitten waar dus mijn hond niet tegen kan

 • Gepubliceerd door B M. op 25/11/2013

  Voor dit Acana Ranchlandsvoer heb ik bewust gekozen i.v.m. de kwaliteit. Ik bestel het bij u omdat u de voordeligste prijs berekend ondanks dat u in Spanje zit. Het verzenden gaat prima.

 • Gepubliceerd door Hc Smits op 04/10/2013

  onze labradoodle is sinds kort over op acana,dit bevalt goed.Hij heeft weer trek in zijn eten, dus gaan we er lekker mee door.

 • Gepubliceerd door Hc Smits op 04/10/2013

  ik heb acana gebruikt voor onze Friese Stabij,hier heeft hij heerlijk van gegeten
  Helaas moesten wij hem in laten slapen op 13 jariege leeftijd

Bekijk alle gegevens van Acana

Wij gebruiken cookies en derden om betere service te bieden aan onze klanten. Als u verder wilt browsen moet u deze aanvaarden. Meer informatie vindt u hier.

rtp